Skip to content

Heren: Winst in Nederlaag

Het was een koude winter ochtend. Wij waren klaar voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Onze gear straalde in het ochtendlicht. We hadden er zin in!

Het fluit signaal galmde over het veld. De faceoff! Orson gaf alles voor de bal hij zal en moest possesion krijgen! En ja hoor, na een spannende 20-seconden-strijd, die voor ons gevoel als 20 minuten duurde, had Heren 2 possesion.

We speelden goed. We speelden fel. Maar door de constante druk van Utrecht lieten we toch een paar onmogelijke ballen door. Rust 7-4 achter.

Dit maakte ons strijdlustiger dan ooit te voren. De defense ging beter communiceren dan een callcenter in India. En dat was te zien. Maar door dat er geen defense wissels waren, verzwakte we snel met als resultaat dat we helaas het spreekwoordelijke stof moesten happen.

“Ging lekker” – Max, 2019

Translate »