Commissies

Laxcie
Voorzitter: Eva Franke en Elly Wardle Stead

De laxcie is onze enthousiaste activiteitencommissie. Elke maand organiseren zij twee leuke activiteiten. Bierproeverij, themafeestje of een pubquiz noem het maar op. Ook het jaarlijkse Kannibalz gala wordt door deze commissie geregeld.

Leden (v.l.n.r):
Boven: Tijn van den Bosch, Mariska Thus, Emely Ehmann, Joost Hutzezon
Beneden: Linde Bouw, Eva Franke, Elly Wardle Stead

Mediacie
Voorzitter: Emely Ehmann

Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat je online over de Keizerstad Kannibalz kunt vinden. De instagram en facebook posts over de gamedays en activiteiten en het beheren van de website vallen onder hun taken.

Leden (v.l.n.r.):
Boven: Lieke Reumkens, Emely Ehmann
Beneden: Marleen Sloot, Lili Martinez

Mercie
Voorzitter: Pim Körver

Deze commissie houdt zich bezig met het creëren van merchandise. Begin van het jaar konden de leden leuke Kannibalz sokken kopen. Nu is de commissie bezig met het designen van een nieuwe Kannibalz sweater.

Leden (v.l.n.r.):
Pim Körver, Anne Verhaak, Lili Martinez, Patricia Ubieto López, Renee Noorland, Lara Stokkermans, Elmira de Vries

Afwezigen: Ariane Neugebauer

Lustrumcie
Voorzitter: Pien Meijs

Dit jaar is Keizerstad Kannibalz jarig!!! Wij worden 15!!! Daarom organiseert deze commissie leuke activiteiten zoals een toernooi en een lustrumgala.


Matcie
Voorzitter: Geerte Olthuis

Deze commissie houdt zich bezig met het beheer van alle materialen. Denk hierbij aan sticks, ballen en wedstrijd- en trainingsgear van alle teams.


Raad van Advies
Members: Anne Verhaak, Erwin Lijklema, Ursula Krabbendam

De Raad van Advies (RvA) bestaat uit ervaren clubsleden en oudbesturen die het huidige bestuur van advies voorzien en controleren.


Kascocie
Voorzitter: Tjalling Scholte

De kascontrole commissie (kascocie) zorgt er samen met de penningmeester voor dat de financiën in orde zijn. Zij controleren daarbij de penningmeester.


Introcie
Voorzitter: Vera de Grunt

De introcie wordt in maart/april gevormd. Zij regelen de activiteiten van de Kannibalz tijdens de introductieweek en de na-intro. De na-intro bestaat uit wekelijkse activiteiten en trainings. De na-intro activiteiten van dit jaar zijn al gepland. Kijk hiervoor onder het kopje “Introductieweek 2023”

Leden:
Emely Ehmann, Eva Franke, Vera de Grunt, Julia Huijs, Ariane Neugebauer, Lieke Reumkens, Brechje Standaert, Patricia Ubieto López, Anne Verhaak


NCTcie

De NCTcie wordt in maart/april gevormd. Zij houden zich bezig met het organiseren van het jaarlijkse Newcomerstoernooi (NCT) op het laatste weekend in september in Nijmegen. Alle lacrosseclubs uit heel Nederland komen op deze dag met al hun nieuwe teamleden naar Nijmegen toe om een dag wedstrijden te spelen.

Leden:
Lena Arts, Emely Ehmann, Vera de Grunt, Ursula Krabbendam, Ariane Neugebauer, Lara Stokkermans, Elmira de Vries


Translate »