Skip to content

Commissies

Laxcie
Voorzitter: Maartje Bokkers

De laxcie is onze enthousiaste activiteitencommissie. Elke maand organiseren zij twee leuke activiteiten. Bierproeverij, themafeestje of een pubquiz noem het maar op. Ook het jaarlijkse Kannibalz gala wordt door deze commissie geregeld.

Leden: Bas Willemsen, Eva Franke, Tijn van den Bosch, Joost Hutzezon, Mariska Thus, Jules Ariesen, Ramon Berendes


Mediacie
Voorzitter: Lili Martinez

Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat je online over de Keizerstad Kannibalz kunt vinden. De instagram en facebook posts over de gamedays en activiteiten en het beheren van de website vallen onder hun taken.

Leden: Emely Ehmann, Lieke Reumkens, Mariska Thus, Ramon Berendes, Martijn van Campen


Mercie
Voorzitter: Patricia Obieto López

Deze commissie houdt zich bezig met het creëren van merchandise. Begin van het jaar konden de leden leuke Kannibalz sokken kopen. Nu is de commissie bezig met het designen van een nieuwe Kannibalz sweater.

Leden: Lili Martinez, Ariane Neugebauer, Dorian van der Pol, Elmira de Vries


Batacie

Voorzitter: Maud ter Schure

Deze commissie houdt zich bezig met de Batavierenrace. De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld, waarbij deelnemers jaarlijks van Nijmegen naar Enschede lopen.

Leden: Pien Meijs, Jules Ariesen, Linde Bouw


Matcie

Deze commissie houdt zich bezig met het beheer van alle materialen. Denk hierbij aan sticks, ballen en wedstrijd- en trainingsgear van alle teams.

Leden: Jorik van Baal, Wieland Müskens, Tjalling Scholte, Bellamie Persad, Pim Körver, Vera de Grunt, Lieke Reumkens


Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) bestaat uit ervaren clubsleden en oudbesturen die het huidige bestuur van advies voorzien en controleren.

Leden: Emely Ehmann, Brechje Standaert, Ursula Krabbendam


Kascocie

De kascontrole commissie (kascocie) zorgt er samen met de penningmeester voor dat de financiën in orde zijn. Zij controleren daarbij de penningmeester.

Leden: Joost Hutzezon, Pien Meijs, Aniek Hofstede


Introcie

De introcie wordt in maart/april gevormd. Zij regelen de activiteiten van de Kannibalz tijdens de introductieweek en de na-intro. De na-intro bestaat uit wekelijkse activiteiten en trainings. De na-intro activiteiten van dit jaar zijn al gepland.


NCTcie

De NCTcie wordt in maart/april gevormd. Zij houden zich bezig met het organiseren van het jaarlijkse Newcomerstoernooi (NCT) op het laatste weekend in september in Nijmegen. Alle lacrosseclubs uit heel Nederland komen op deze dag met al hun nieuwe teamleden naar Nijmegen toe om een dag wedstrijden te spelen.

Translate »