Commissies

Laxcie

Voorzitter: Elise Wielinga
De laxcie is onze enthousiaste activiteitencommissie. Elke maand organiseren zij een leuke activiteit. Bierproeverij, themafeestje of een pubquiz noem het maar op. Ook het Kannibalz gala wordt door deze commissie geregeld.


Mediacie
Voorzitter: Lena Ackermann

Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat je online over de Keizerstad Kannibalz kunt vinden. De instagram en facebook posts over de gamedays en het beheren van de website vallen onder hun taken.


Mercie
Voorzitter: Evert-Jan Wind

Deze commissie houdt zich bezig met het creëren van merchandise. Begin van het jaar konden de leden leuke Kannibalz sokken kopen. Nu is de commissie bezig met het designen van een nieuwe Kannibalz sweater.


Introcie
Voorzitter: Anne Verhaak
De introcie regelt de activiteiten van de Kannibalz tijdens de introductieweek en de na-intro. De na-intro bestaat uit wekelijkse activiteiten en trainings. Afgelopen jaar waren de activiteiten onder andere een kenningsmakingsborrel en een stadstocht.


NCTcie

Voorzitter: Saskia Broeders

De NCTcie houdt zich bezig met het organiseren van het jaarlijkse Newcomerstoernooi op het laatste weekend in september in Nijmegen. Alle Lacrosseclubs uit heel Nederland komen op deze dag met al hun nieuwe teamleden naar Nijmegen toe om een dag wedstrijden te spelen.


Lustrumcie
Voorzitter: Pien Meijs
Aankomend jaar is Keizerstad Kannibalz jarig!!! Daarom organiseert deze commissie leuke activiteiten om dit te vieren.

Translate »