Skip to content

We nemen de beker mee naar huis!

Vorig weekend was alweer de laatste dag waarop de bekerwedstrijden werden gespeeld. Met het gemixte team van Kannibalz en de burgertak reisden we hiervoor af naar Amersfoort. We begonnen meteen sterk tegen de Domstad Dino’s. Wij waren de meteoor die de Dino’s deed uitsterven, zo goed waren we. Nadat we 19-10 gewonnen hadden dachten de Amsterdammers versterking nodig te hebben om van ons te winnen. Ze spanden samen met de uitgestorven Dino’s om nog ons proberen tegen te houden. Dat lukte aardig en het kwam uiteindelijk neer op een golden goal strijd. Het ging de hele tijd heen en weer met mooie schoten en mooie safes van beide teams. Maar uiteindelijk viel het verlossende schot in het voordeel van de Kannibalz. Eindelijk is de beker dan van ons, na al die jaren. Na al die jaren komen we erachter dat de beker een zwaar lelijk houten ding is die lastig te vervoeren is MAAR dat maakt niet uit want wij zijn er trots op.

Translate »