Skip to content

Dames 1 Wint met Golden Goal

Zondag nam dames 1 het op tegen het team van Rotterdam onder leiding van Hanneke van Verseveld. Aan het eind van vorig seizoen hebben we geleerd dat Rotterdam sterk gegroeid is en wat voorheen altijd een relatief makkelijke wedstrijd was, nu toch echt een stuk lastiger was. Dit bleek deze zondag ook want want oh wat was het toch spannend. Gedurende de hele wedstrijd liep het heel gelijk op en het leek er zelfs op dat Rotterdam er met de winst vandoor zou gaan. Gelukkig lieten de dames van de Kannibalz zich niet kennen en wisten we het gelijk te maken aan het einde van het vierde kwart. Gelukkig was de stick van Linda legaal want Rotterdam dacht ons slim af te zijn door een stick-check aan te vragen. 

Maar goed, het was dus gelijk, wat betekende dat we we overtime gingen spelen met de golden goal regel (wie het eerst scoort, wint). Na strategisch overleg wisten we precies hoe we het laatste goal gingen maken. Hiervoor was het uiterst belangrijk dat we de bal wonnen tijdens de draw. Na nog een beetje geklungel op de grond wisten we het balbezit te pakken en scoorde we in 9 seconden!!!

Eindstand: 12-11

Translate »