Skip to content

Commissies

Laxcie
Voorzitter: Maartje Bokkers

De laxcie is onze enthousiaste activiteitencommissie. Elke maand organiseren zij twee leuke activiteiten. Bierproeverij, themafeestje of een pubquiz noem het maar op. Ook het jaarlijkse Kannibalz gala wordt door deze commissie geregeld.

Leden: Jules Ariesen, Ramon Berendes, Tijn van den Bosch, Eva Franke, Joost Hutzezon, Mariska Thus, Bas Willemsen


Mediacie
Voorzitter: Lili Martinez

Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat je online over de Keizerstad Kannibalz kunt vinden. De instagram en facebook posts over de gamedays en activiteiten en het beheren van de website vallen onder hun taken.

Leden: Martijn van Campen, Emely Ehmann, Lieke Reumkens, Mariska Thus


Mercie
Voorzitter: Patricia Obieto López

Deze commissie houdt zich bezig met het creëren van merchandise. Begin van het jaar konden de leden leuke Kannibalz sokken kopen. Nu is de commissie bezig met het designen van een nieuwe Kannibalz sweater.

Leden: Lili Martinez, Ariane Neugebauer, Dorian van der Pol, Elmira de Vries


Batacie

Voorzitter: Maud ter Schure

Deze commissie houdt zich bezig met de Batavierenrace. De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld, waarbij deelnemers jaarlijks van Nijmegen naar Enschede lopen.

Leden: Jules Ariesen, Linde Bouw, Pien Meijs, Matthijs Sparreboom


Introcie

Voorzitter: Emely Ehmann

De introcie wordt in maart/april gevormd. Zij regelen de activiteiten van de Kannibalz tijdens de introductieweek en de na-intro. De na-intro bestaat uit wekelijkse activiteiten en trainings.

Leden: Maartje Bokkers, Tijn van den Bosch, Eva Franke, Vera de Grunt, Maud ter Schure, Elmira de Vries


NCTcie

Voorzitter: Bas Willemsen

De NCTcie wordt in maart/april gevormd. Zij houden zich bezig met het organiseren van het jaarlijkse Newcomerstoernooi (NCT) op het laatste weekend in september in Nijmegen. Alle lacrosseclubs uit heel Nederland komen op deze dag met al hun nieuwe teamleden naar Nijmegen toe om een dag wedstrijden te spelen.

Leden: Jules Ariesen, Emely Ehmann, Eva Franke, Pim Körver, Dorian van der Pol, Matthijs Sparreboom


Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) bestaat uit ervaren clubsleden en oudbesturen die het huidige bestuur van advies voorzien en controleren.

Leden: Emely Ehmann, Ursula Krabbendam, Brechje Standaert


Matcie

Deze commissie houdt zich bezig met het beheer van alle materialen. Denk hierbij aan sticks, ballen en wedstrijd- en trainingsgear van alle teams.

Leden: Jorik van Baal, Vera de Grunt, Pim Körver, Wieland Müskens, Bellamie Persad, Lieke Reumkens, Tjalling Scholte


Kascocie

De kascontrole commissie (kascocie) zorgt er samen met de penningmeester voor dat de financiën in orde zijn. Zij controleren daarbij de penningmeester.

Leden: Aniek Hofstede, Joost Hutzezon, Pien Meijs


Translate »