Skip to content

DAMES 2: 9V9 TEGEN AMSTERDAM

In de vroege, mistige ochtend vertrok Dames 2 naar Den Haag. We waren deze week maar met 9 speelsters en dat zorgde voor wat kleine paniek. Na overleg met Amsterdam 2 werd ermee ingestemd om 9 tegen 9 te spelen.

De wedstrijd begon met een aanval van Nijmegen, helaas liep deze op niets uit en brak Amsterdam daarna een paar keer snel door waardoor we op achterstand kwamen. In het tweede kwart bleven we steeds beter verdedigen en door een paar goede safes op het einde bleef de schade beperkt.

Na een keeperswissel in de rust begonnen we met frisse moed aan de tweede helft. We kwamen steeds meer aan aanvallen toe en na een paar geweldige safes van Nanouk scoorde Pien dan ook verdiend voor ons! In het vierde kwart hebben we alles gegeven en kwam Amsterdam er niet meer doorheen. Wij kregen daarentegen nog meerdere kansen waarop Lotte, Pien en Linda het net nog wisten te vinden! Ondanks het verlies van 13-4 konden wij terugkijken op een leuke wedstrijd!