Skip to content

New Treasurer

Dag iedereen! Mijn naam is Niels Verwer en ik zou graag de rest van dit jaar helpen als penningmeester. Ik ben 24 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik heb ook een diploma Sociaal Cultureel Werk van mijn vorige studie. Ik ben momenteel ook penningmeester van schaakvereniging Tussen de torens en was in het verleden secretaris van de leerlingenraad van het Deltion College. Daarnaast heb ik enige ervaring met organiseren als projectleider bij de WaterReijk Academie.

Ik ben nog maar kort betrokken bij de Keizerstad Kannibalz, maar de club en sfeer zijn al op mij gegroeid. Ik vind verenigingen en clubs iets geweldigs, er is iets geweldigs aan mensen die samenkomen met een gemeenschappelijk doel of idee. Daarom heb ik besloten om lid te worden van het bestuur van Kannibalz en te helpen.

Translate »