Skip to content

Introductie week en Na-intro

Introweek:
De introweek is een week waarin je lacrosse kunt ervaren. Je kunt bij ons terecht op de intromarkt en de sportdagen! Op de intromarkt kun je langskomen, een flyer pakken en gezellig met ons kletsen. Op de sportdagen proef je wat lacrosse allemaal inhoudt. En als je Lacrosse (of teenwolf) echt leuk vindt, kun je meedoen met de na-intro!

Na-intro:
Bij de na-intro krijg je de volledige Lacrosse-ervaring in drie weken. Je leert de sport kennen in drie hele leuke trainingen op de maandagen. En je kunt de club op woensdag leren kennen tijdens drie hele leuke sociale evenementen. Hier gaan we spelletjes doen, elkaar leren kennen en eten en drinken. Een hele spannende drie weken kun je je voorstellen ;)
Om u aan te melden kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website

De Keizerstad Kannibalz
Translate »